Oxpray

Wij zijn Oxpray

Jouw partner voor het ontwerpen, produceren en installeren van onverwoestbare bootkussens

Comfortabel, veilig en onderhoudsvrij

Bij Oxpray geloven we dat elke boot, groot of klein, comfortabel en functioneel moet zijn. Daarom ontwerpen en produceren wij bootkussens van de hoogste kwaliteit, die zijn afgestemd op de behoeften van professionele gebruikers. Zo kan iedereen genieten van zorgeloos vaarplezier en veilige boottochten. 

Passie voor innovatie

Oxpray is opgericht door mensen met een passie voor gebruik van nieuwe materialen en vormen. We realiseerden ons dat er een gebrek was aan kwalitatief hoogwaardige en comfortabele bootkussens op de markt. Met onze uitgebreide kennis van zitvormen en jarenlange ervaring met gecoat schuimrubber ontwerpen wij de beste bootkussens voor iedereen.

Maatwerkoplossingen voor elke boot

Bij Oxpray geloven we in maatwerkoplossingen. Elk project is uniek en verdient daarom speciale aandacht en zorg. We werken graag met jou samen om ervoor te zorgen dat we aan jouw specifieke behoeften voldoen en bieden op maat gemaakte kussens die zijn afgestemd op de grootte, vorm en stijl van jouw boten. Door ons te richten op kwaliteit en comfort zorgen we ervoor dat jouw kussens jarenlang meegaan.

Zo gaan we te werk!

Want Oxpray kussens zijn gecoat in plaats van bekleed met textiel of leer. Deze toplaag is bestand tegen zonlicht (UV), water, schimmels en intensief gebruik. Daarom gaan Oxpray kussens veel langer mee dan traditionele kussens. En omdat Oxpray kussens geen naden en stiksels hebben zijn ze heel makkelijk schoon te maken en blijven bovendien drijven. Je kunt ze dus gewoon buiten laten liggen en altijd zorgeloos varen.

Zo gaan we te werk!

Stap 1
Kennismaking
We inventariseren jouw wensen en behoeften, zodat we jouw situatie perfect begrijpen om de ideale bootkussens te creëren. Samen bespreken we alle zaken die relevant zijn voor het beoogde eindresultaat. Denk hierbij aan: intensiteit van gebruik, bepalen van ergonomie, wijze van bevestiging aan de boot, eisen voor het opbergen of verplaatsen van de kussens, kleur, afwerking en beschikbaar budget.
Stap 1
Stap 2
Voorstel
We vertalen jouw wensen, eisen en ideeën naar een voorstel in de vorm van een offerte of advies, net wat van toepassing is op de situatie. Na akkoord gaan we meteen aan de slag.
Stap 2
Stap 3
Digitaliseren
Vanaf hier gaat het digitaal. We tekenen de kussens in de software en bepalen zo de precieze vorm en het uiterlijk. Voordat we gaan produceren, krijg je het ontwerp toegestuurd voor controle, eventuele wijzigingen of andere verbeteringen.
Stap 3
Stap 4
Productie
Productie van Oxpray vindt plaats in twee stappen, namelijk het op maat frezen van het schuim en afwerken. Het afwerken bestaat uit voorbereiden, coaten en nadrogen. Dat gebeurt gewoon in Nederland, dus dat maakt Oxpray een product van eigen bodem!
Stap 4
Stap 5
Levering en montage
Zodra de kussendelen droog zijn, kunnen ze gelijk in gebruik worden genomen. We komen ze het liefst persoonlijk afleveren en monteren om het eindresultaat te bekijken. In het andere geval neemt onze transporteur de verpakte kussendelen mee om ze te bezorgen in Nederland of buitenland.
Stap 5
Stap 6
Nazorg
De samenwerking stopt niet na levering. We blijven graag betrokken om te horen wat de ervaringen zijn en ondersteunen waar nodig om optimaal resultaat te garanderen. Bedankt voor je vertrouwen!
Stap 6

Wat onze klanten zeggen

“Wij maken onverwoestbare boten van HDPE en onze klanten zijn veeleisend. Oxpray kussens zijn daarvoor perfect! Je kunt ze altijd op de boot laten liggen, hebben weinig onderhoud nodig, hebben een heerlijke zit en zijn in alle kleuren te krijgen. Verder ben ik erg tevreden over de uitstekende service en snelle levering!”

“Oxpray is onverwoestbaar en onderhoudsvrij, net zoals onze boten. Samen met het ontwerpteam van Oxpray hebben we een kussen ontwikkeld dat uitwisselbaar is tussen alle Black Workboats modellen. Inmiddels verkopen we ze in verschillende kleuren bij al onze modellen en onze klanten zijn er erg blij mee.”

Benieuwd naar de mogelijkheden?

mark-vogel-eigenaar-oxpray

Mark Vogel

Mede-oprichter en eigenaar

Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking te plannen. Tot snel!

Plan een afspraak

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.