Oxpray

Op maat gemaakte bootkussens voor professioneel gebruik

De beste kwaliteit kussens voor jouw boten

Onderhoudsvrij

Op maat gemaakt

Eenvoudig monteren

Comfortabel

De oplossing voor professionals

Als professioneel bootgebruiker weet jij als geen ander dat bootkussens snel slijten en vies worden. Het vervangen en onderhouden kost tijd en geld en kan bovendien ten koste gaan van de veiligheid en het comfort aan boord. Met de onverwoestbare en onderhoudsvrije bootkussens van Oxpray zijn deze problemen verleden tijd.

Voor botenbouwers

Als botenbouwer wil je alleen de beste materialen gebruiken. Ieder aspect en elk detail straalt namelijk af op het gehele resultaat. De bootkussens van Oxpray zijn perfect voor jouw projecten. Ze zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee, waardoor jouw boten nog beter en unieker worden.

Voor bootverhuurders

Als bootverhuurder wil je dat je boten er altijd netjes en representatief uitzien voor je klanten. Maar je hebt geen tijd of zin om steeds de kussens te vervangen of te reinigen, want tijd is geld. Met de bootkussens van Oxpray hoef je daar niet meer naar om te kijken. Ze zijn altijd inzetbaar, blijven er mooi uitzien en zijn bestand tegen het intensieve gebruik van de gasten aan boord.

bootkussens

Voor personenvervoer

Als aanbieder van personenvervoer is veiligheid en comfort aan boord essentieel. Met de bootkussens van Oxpray hoef je je daar geen zorgen over te maken: ze zijn veilig en bieden optimaal comfort tijdens reizen op het water. Bovendien bespaar je tijd en geld doordat ze een lange levensduur hebben.

Maatwerk voor elk project

Bij Oxpray begrijpen we dat jouw project uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op jouw behoeften. Kwaliteit, levensduur en betrouwbaarheid zijn voor ons absolute must-haves en we garanderen dan ook dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Onze klanten vertrouwen ons om hun boten te voorzien van de beste kwaliteit kussens op de markt en daar zijn we trots op. Graag helpen we jou ook onderscheidend te zijn en blijven.

Wat onze klanten zeggen

“Wij maken onverwoestbare boten van HDPE en onze klanten zijn veeleisend. Oxpray kussens zijn daarvoor perfect! Je kunt ze altijd op de boot laten liggen, hebben weinig onderhoud nodig, hebben een heerlijke zit en zijn in alle kleuren te krijgen. Verder ben ik erg tevreden over de uitstekende service en snelle levering!”

“Oxpray is onverwoestbaar en onderhoudsvrij, net zoals onze boten. Samen met het ontwerpteam van Oxpray hebben we een kussen ontwikkeld dat uitwisselbaar is tussen alle Black Workboats modellen. Inmiddels verkopen we ze in verschillende kleuren bij al onze modellen en onze klanten zijn er erg blij mee.”

Benieuwd naar de mogelijkheden?

mark-vogel-eigenaar-oxpray

Mark Vogel

Mede-oprichter en eigenaar

Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking te plannen. Tot snel!

Plan een afspraak

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.