Oxpray

Veelgestelde vragen

Oxpray kussens zijn gemaakt van een schuimkern met een coating. Het productieproces verloopt anders dan van gestoffeerde kussens en hebben ook een ander uiterlijk.

Net als je boot vragen ook bootkussens om onderhoud. Hoe intensiever ze worden gebruikt, des te sneller moet je ze vervangen. Wil je bootkussens die gemaakt zijn voor intensief gebruik en weinig onderhoud nodig hebben, dan is Oxpray geschikt voor jou.

Ben je een zakelijke afnemer? Plan een kennismaking met ons of stuur een bericht. We maken graag kennis om te horen welke wensen je hebt.

Ben je een particuliere afnemer? Stuur een e-mail naar mail@oxpray.nl of stuur een bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een oplossing op maat.

Op onze gecoate producten geven we 36 maanden garantie.

Oxpray kussens blijven altijd drijven op het water maar kunnen nog niet als drijf- of reddingsmiddel worden ingezet.

Alle kleuren zijn mogelijk, wij adviseren je graag over de beste keuze voor je Oxpray bootkussens op basis van onze ervaring.

Het makkelijkst is als we kunnen werken in een 3D bestand van de boot. We kunnen de boot ook digitaal opmeten voor je.

Dat raden we af. Het resultaat wordt nooit wat het moet zijn, daarom staan we daar niet achter.

Na akkoord op ons voorstel en het ontwerp duurt het normaal gesproken vier weken voor jij je nieuwe bootkussens kunt verwachten.

We leveren deze het liefst persoonlijk af. Als dat niet lukt dan zullen we de kussens verpakken en opsturen met een transporteur.

Met water en eventueel een niet-bijtende, niet-schurende reiniger.

Schade aan onze gecoate bootkussens is niet te repareren. Het kussen(deel) moet in zijn geheel worden vervangen. Gelukkig hebben wij het ontwerp en kunnen we direct aan de slag.

Als je kussen(deel) binnen de garantietermijn kapot gaat en je bent er normaal mee omgegaan, wordt deze kosteloos vervangen. Stuur een e-mail naar mail@oxpray.nl en vermeld hierbij je ordernummer en schade (altijd met foto als bewijs).

Is je garantietermijn verstreken en is er schade ontstaan dan is je recht op garantie helaas verlopen. Dan nemen we de order graag opnieuw in productie. Neem contact met ons op via mail@oxpray.nl, vermeld je ordernummer en welk kussen(deel) je wilt vervangen.

Oxpray lijkt misschien glad, maar dat is het niet. Voor uitglijden met natte voeten hoef je niet bang te zijn.

Alles wat in de zon ligt, wordt uiteindelijk warm. Oxpray ook, al wordt het materiaal niet zo heet als bootkussens gebaseerd op vinyl. Stoffen bootkussens blijven over het algemeen koeler dan Oxpray.

Ja, we bieden de mogelijkheid om maatwerk uit te voeren als het om vorm, kleur of afwerking gaat. Of wanneer je een (merk)naam op de kussens wilt laten zien.