Oxpray

Onverwoestbare, onderhoudsvrije en waterdichte kussens

Onverwoestbaar

Onderhoudsvrij

Op maat gemaakt

Comfortabel

De beste kwaliteit bootkussens

Onze onverwoestbare, onderhoudsvrije en waterdichte bootkussens zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele bootgebruikers. Als je op zoek bent naar kwaliteit en maximale bescherming tegen water en vuil, dan zijn de bootkussens van Oxpray de juiste keuze voor jou.

Onverwoestbaar
Onderhoudsvrij
Weersbestendig
Comfortabel
Waterdicht
Slijtvast

Onbezorgd varen

Met de bootkussens van Oxpray hoef jij je geen zorgen meer te maken over de kwaliteit en kom je altijd goed voor de dag. Onze kussens combineren functionaliteit met design. Ook zijn ze van onverwoestbare kwaliteit, onderhoudsvrij en bieden maximale bescherming onder alle omstandigheden van het water.

Unieke koppelstukken

Met onze unieke koppelstukken kun je de kussens aan elkaar vastleggen. Zo vormen ze één geheel en liggen altijd netjes op de goeie plek. Bovendien waaien ze veel minder snel uit de boot. Voor elk type boot kunnen wij een uniek plan met koppelstukken ontwerpen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin placerat metus sit amet ex eleifend posuere. Morbi sollicitudin a urna nec congue. Praesent non varius mi.

Productspecificaties / technische specificaties

Specificatie
Toelichting
Schuimtype
Polyether van meubelkwaliteit, zwaarder en stugger dan gangbare schuimrubberen kussens.
Toplaag
De elastische polyurea coating maakt Oxpray onverwoestbaar.
Gewicht
Tussen de zes en zeven kilo per vierkante meter bootkussen.
Afwerking
Volledig glad of licht reliëf (spetterpatroon), het ziet er allebei strak uit.
Beschikbare kleuren
Alle RAL, NCS en Sikkens kleuren.
Montage
Onderling verbonden kussens vormen één geheel met de boot. Voor 100% zekerheid gebruik je technisch kleefband of verwerken we magneten om de kussens vast te leggen.
Reiniging
Vuil afspoelen met water en een niet-bijtende ontvetter zoals Foodmax® Clean BIO Spray. Regelmatig schoonmaken houdt de kussens langer mooi.
Droogtijd
Geen, Oxpray kussens zijn altijd klaar om te gaan.

Wat onze klanten zeggen..

“Wij maken onverwoestbare boten van HDPE en onze klanten zijn veeleisend. Oxpray kussens zijn daarvoor perfect! Je kunt ze altijd op de boot laten liggen, hebben weinig onderhoud nodig, hebben een heerlijke zit en zijn in alle kleuren te krijgen. Verder ben ik erg tevreden over de uitstekende service en snelle levering!”

“Oxpray is onverwoestbaar en onderhoudsvrij, net zoals onze boten. Samen met het ontwerpteam van Oxpray hebben we een kussen ontwikkeld dat uitwisselbaar is tussen alle Black Workboats modellen. Inmiddels verkopen we ze in verschillende kleuren bij al onze modellen en onze klanten zijn er erg blij mee.”

Benieuwd naar de mogelijkheden?

mark-vogel-eigenaar-oxpray

Mark Vogel

Mede-oprichter en eigenaar

Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking te plannen. Tot snel!

Plan een afspraak

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.